Сефови, Ормари и Сигурносни Врати. Вистинска Сигурност со Вистински Квалитет

Сефови За Дома

 

Резиденцијални Сефови и Каси Наменети за Приватна Употреба. Се Вградуваат во Мебел или Плакари. Повеќе>

СЕФОВИ ЗА ОРУЖЈЕ

Сефови и Ормари за Безбедно Чување на Долгпо и Кратко Оружје. Повеќе >

ОГНООТПОРНИ СИГУРНОСНИ ОРМАРИ

Сигурносни Канцелариски Ормари Наменети за Безбедно Чување на Голем број A4 Регистри и Папки. Повеќе >

Високо Безбедни Сефови

Сертифицирани Високо Безбедни Сефови го нудат највисокото ниво на заштита. Направени се и тестирани се да спречат напад со разни алати употребени од искусни експерти за обивање. Сите сефови се огноотпорни 60-120мин. Повеќе >

Нашиот Избор на Сефови:
HS85 Високо Безбеднен и Огноотпорен Сеф
65.390,00 ден.
Димензии и Тежина: Надворешни Димензии: В 100см x Ш 600см x Д 55см (додај 7.5см за рачка) Вн..
65.390,00 ден.
-10%
Мала Каса за Приватна Употреба со дигитална брава Tiger M
5.999,00 ден.6.700,00 ден.
Надворешни Димензии: 250 x 350 x 250 mm (ВxШxД) Внатрешни Димензии: 242 x 346 x 188 mm (ВxШxД) ..
5.999,00 ден.6.700,00 ден.
PIN Code FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф
19.680,00 ден.
Нов Модел! ПИН-Код FSL сефот е одличен домашен/канцелариски огноотпорен сеф кој лесно се ракува и е ..
19.680,00 ден.
Сеф за Пушки Тексас ГК3
39.975,00 ден.
Сигурносен Сеф за безбедно чување на долго огнени оружје. Доаѓа стандардно со дигитална брава ши..
39.975,00 ден.
Fingerscan FSL Сигурносен Огноотпорен Сеф
22.680,00 ден.
Нов Модел! Fingerscan сефот е одличен домашен/канцелариски огноотпорен сеф кој лесно се ракува и е о..
22.680,00 ден.
Ормар за Пушки 145
25.338,00 ден.
Ормар за безбедно чување на долго огнени оружје со вградено сандаче за муниција со бравичка. На..
25.338,00 ден.
Ормар за Пушки 145 Комби со Полици
31.057,00 ден.
Ормар за безбедно чување на долго огнени оружје со преграда, полици, и вградено сандаче за муниција ..
31.057,00 ден.

Мегасеф Секјуриту Цо.

Најдобро продавани
-10%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 32
16.627,00 ден.18.475,00 ден.
16.627,00 ден.18.475,00 ден.
-10%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 45
22.000,00 ден.24.382,00 ден.
22.000,00 ден.24.382,00 ден.
-15%
Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 60 Сигурносен Огноотпорен Сеф SS 60
24.990,00 ден.29.440,00 ден.
24.990,00 ден.29.440,00 ден.
  • Нашите Партнери KABA Брави
  • Нашите Партнери: DormaKaba
  • Нашите Партнери: MEGASAFE USA
  • Нашите Партнери: S&G USA
  • Наште Партнери: STEINBACH UND VOLLMANN LOCKS
sefovi.mk Online Super Store za Sefovi i Blindor Vrati vo Makedonija © 2022. UKION SHOPS